Onze opdracht in Zhuoan moet de industrie leiden in het beschermen van mensen door de evoluerende globale vraag naar vlam te ontmoeten - vertragersdeklaag, brandschade te verminderen of te verhinderen! 

 

Thuis

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Duidelijke Zwellende Deklaag voor verkoop
Van goede kwaliteit Duidelijke Zwellende Deklaag voor verkoop
Wij gebruikten dit product om brandcode te ontmoeten. De technische ondersteuning was uitstekend, bijstaand ons om de juiste droge molendikte te bepalen

—— WiseBob

Een milieuvriendelijke zwellende verf voor binnenlands staal, hout. Snel verschepend. Het gelukkige shoping

—— groene

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Infrastructuur

  + Houdend in mening de stijve marktconcurrentie, pogen wij een feilloze waaier van producten te produceren. Voor dit, hebben wij opstelling een gigantische infrastructuur, die verder verdeeld en onderverdeeld in de volgende geschikte eenheden is:

   

  • Productieeenheid
  • Kwaliteitstestlaboratorium
  • Pakketeenheid
  • Pakhuis
  • Vervoerhuis

   

  + Zijn elk van deze eenheden volledig uitgerust met de verfijnde machines van wereldklasse die gebruikend de recentste geïntegreerde technologie worden gefunctioneerd en door een efficiënt personeel gecontroleerd. Onze productieeenheid is geïnstalleerd met de volgende machines:

   

  • Inductiemachines
  • De machines van de verfverspreiding
  • De machines van het verf natte malen
  • De machines van de deklagenverspreiding
  • Deklaagmachines

   

  + Helpen al deze eigenschappen ons in het produceren van een kwalitatieve waaier van producten, die de verwachting van onze cliënten ontmoet en helpen ons in het overhalen van de harten van onze waardevolle klanten.

   

   

   

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

  De metaalindustrieën

  + Bieden wij een brede portefeuille van metaalvlam aan - vertragersverven en poederdeklagen voor de globale industrieën zoals

   

   

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

  De houten industrieën

  + Bieden wij een brede portefeuille van industriële deklaagsystemen voor aan buiten en binnenlandse schrijnwerkerij:

 • R & D

  + Het creatieve denken, het investeren, die naar nieuwe technologieën streven om nieuwe producten, het bereiken superieure kwaliteit te ontwikkelen: met de vasthoudende verplichting, deskundigheid en het scherpe oog die van ons R&D-team, nauw met onze leveranciers, meest geaccrediteerde onderzoekinstituten en de belangrijke fabrikanten van toepassingssystemen de samenwerken, is de innovatie in Zhuoan aan de gang zijnde.

   

  + Slagen wij altijd erin om met verschillend iets beter op de proppen te komen, iets, die klantenverwachtingen terwijl vriendelijk het zijn aan het milieu en de menselijke gezondheden ontmoet. Wij steunen klanten die bij het maken van het grootste deel van hun innovatief talent, door een vinger op de marktimpuls voor nieuwe ontwikkelingen en een oog voor tekens plannen weg te houden die een nieuwe tendens aankondigen.

   

  + Met een dynamische structuur, teams van hoogst gekwalificeerde chemici, analisten en onderzoekers sta ons toe snel aanpassen om al manier van verschillende eisen te ontmoeten. De innovatieve inspiratie drijft onze uitvindingen naar succes.

   

  Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Contactgegevens
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-28-85509614-9:00

Fax: 86-28-87022290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)