Onze opdracht in Zhuoan moet de industrie leiden in het beschermen van mensen door de evoluerende globale vraag naar vlam te ontmoeten - vertragersdeklaag, brandschade te verminderen of te verhinderen! 

 

Thuis

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Duidelijke Zwellende Deklaag voor verkoop
Van goede kwaliteit Duidelijke Zwellende Deklaag voor verkoop
Wij gebruikten dit product om brandcode te ontmoeten. De technische ondersteuning was uitstekend, bijstaand ons om de juiste droge molendikte te bepalen

—— WiseBob

Een milieuvriendelijke zwellende verf voor binnenlands staal, hout. Snel verschepend. Het gelukkige shoping

—— groene

Ik ben online Chatten Nu

Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd. Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.
Ontvanger Exhibition hall R&D center Fabriek Onze Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZHUOAN
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%
Main products:: Flame retardant, Fire resistance coating
Certifications:: ISO9001,REACH, RoHS,MSDS
Patents:: Utility models of Electrically heated cold and hot cylinder, Utility models of a new Grinding Fire C

 

 

+ Opgericht in 2009, zijn wij een belangrijke professionele fire-retardant materiële fabrikant. Tot nu toe, hebben wij door certificatie van China de Nationale High-tech Ondernemingen, een belangrijkst lid in de normen van de van het tekeningsland en industrie, ook essentiële samenwerker met Fudan-Universiteit in R&D van brand-retartant lijn werden. Met meer dan 20 octrooien en, houd ononderbroken R&D-input om belangrijke wetenschappelijke onderzoek en doorbraak ervoor te zorgen. Onze visie moet brandschade verminderen of verhinderen!


 

+ Omvat ons bedrijfswerkingsgebied maar beperkt niet in fire-retardant, vuurvaste vloeistof, vuurvaste deklagen, de verf van weerresisitance, kunnen wij oplossing, materiaal en techniekserices leveren. Wijd gebruikt in hout, deklaag, staalstructuur, draad, katoen en linnen texitile, rubber, vezel, vuurvaste deur, bindmiddel, schuim materiële enz., bereiken allen het niveau van A1 en B1-. Vooral, van de de kooimacromolecule van Zhuoan® N-P fire-retardant bepaalde opmerkelijke standpunt wereldwijd.


 

+ Houden wij duwend ons naar hoogste-rangschikt enterprenur, de dekking van het verkoopnetwerk geheel China, Zuidoost-Azië, Europa, Verenigde Staten en geleidelijk aan zullen wij wijd het weten nageleefd onze snelle vooruitgang, onze gekwalificeerde producten en superieure diensten zijn. Wij hebben de goedkeuring van ISO9001 en al Chinese nationale tests en de certificatie, en SGS. Het bereik, UL en andere internationale certificatie zijn aanhoudend.


 

+ Omvatten onze potentiële partners maar beperkt niet als deklaagfabrikant, de bouw ontwerp & techniekpartij, historische de bouwbescherming insititute, draad en texitile fabrikant, en dergelijke. Hoop oprecht voor algemene samenwerking in deze lijn en handen samen bescherm mensen en het bezit vrij is van brand.


 

 

 

Contactgegevens
Sichuan Zhuoan New Materials Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-28-85509614-9:00

Fax: 86-28-87022290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)